Steeds meer mensen krijgen te maken met een burn-out.

Tegenwoordig zijn veel mensen gevoeliger en daardoor eerder opgebrand dan vroeger en dat heeft alles te maken met de hectische maatschappij waarin we leven. Het hoge verwachtingspatroon en de druk die we ons zelf daardoor opleggen. Door deze gevoeligheid krijgen heel veel mensen te maken met overspannenheid of een burn-out. Deze (hoog) gevoeligheid of sterk ontwikkelde intuïtie wordt ook wel ons aanvoel vermogen genoemd, maar wat is dat nu eigenlijk en hoe werkt dit?

Als men echter bewust gemaakt wordt van deze prikkels en we beseffen dat deze niet altijd van onszelf hoeven te zijn, kunnen we deze prikkels blokkeren en hebben we hier geen last meer van. In deze training maakt Keimpe mede door het beoefenen, je bewust van deze prikkels en omgevingsenergie en hoe je hier mee om kunt gaan. En leert hij je hoe je dit voor jezelf kunt blokkeren. Het is een zeer intense training die voor iedereen geschikt is.

Deze training bestaat uit 5 avonden.

De eerste avond gaat door op maandag 19 oktober 2020
begint om 20 uur stipt

In het Ontmoetingscentrum CM
Moerkerkse Steenweg 118
8310 Brugge Sint-Kruis

Deelnemingsprijs bedraagt 165 EURO
per persoon voor de 5 avonden.Het aantal deelnemers is beperkt.Heb je belangstelling,
stort dan een voorschot van 40 EURO
op rekeningnummer
BE16 7775 9146 7074
BIC GKCCBEBB
Je kan ook aan mij persoonlijk cash betalen. Enkel wie een voorschot betaald heeft, wordt ingeschreven.Meer inlichtingen te bekomen bijIngrid Hotton (050 / 35 22 49)
Blekkaard 27
8310 Assebroek
E-mail: ingridhotton@skynet.be
www.ingridhotton.be

Volgende avonden zijn telkens op maandag
26 oktober – 16 & 23 & 30 november 2020