Marius Engelbrecht
Historicus en therapeut/trainer

Ze zijn helemaal hot op het ogenblik en vliegen wereldwijd over het internet: complottheorieën. Steeds meer mensen gaan erin mee of vinden het wel aannemelijk klinken. Trump nam het tegen de geheime Deep State op en heeft duizenden ontvoerde kinderen uit de klauwen van de Obama’s en de Clintons bevrijd, Bill Gates wil miljoenen mensen via vaccinatie en microchips vermoorden, corona is een wapen om wereldmacht te grijpen, de maanlanding heeft nooit plaats gevonden, de Illuminaten regeren.

Als je onderzoekt of hier iets van waar is, stuit je vooral op verdraaiingen, leugens en heel veel argwaan. Toch is het niet raar dat zoveel mensen complottheorieën geloven. Wat is de aantrekkelijkheid ervan?

Marius Engelbrecht heeft dit uitvoerig onderzocht, zowel historisch als psychologisch. Hij neemt ons deze avond mee op een reis langs Illuminaten, heksenvervolgingen, Kennedy, corona, Bill Gates en de Great Reset: de zin en onzin van complottheorieën.

Een heel interessante avond

De eerste avond gaat door op Donderdag 27 Januari 2022
begint om 20 uur stipt

In het Ontmoetingscentrum CM
Moerkerkse Steenweg 118
8310 Brugge Sint-Kruis

Deelnemingsprijs bedraagt 10 EURO
per persoon
op rekeningnummer
BE16 7775 9146 7074
BIC GKCCBEBB
Je kan ook aan mij persoonlijk cash betalen. Enkel wie een voorschot betaald heeft, wordt ingeschreven.Meer inlichtingen te bekomen bijIngrid Hotton (050 / 35 22 49)
Blekkaard 27
8310 Assebroek
E-mail: ingridhotton@skynet.be
www.ingridhotton.be